Blijvend het verschil maken, voor jouw Vuurkind en jezelf

Help je Vuurkind zichzelf te zijn, zonder jezelf te verliezen

Voor ouders van Vuurkinderen die weigeren hun kind in een hokje te stoppen

Example image

Uniek

De cursus leert je op een andere manier te kijken en bevat methodes & tools die je nergens anders vindt. Ook niet in van die leuke opvoedboekjes.

Example image

Diepgang +Q&A-s

Je leert verder kijken dan het gedrag en snapt wat er werkelijk speelt, zodat je gericht helpt. BONUS: live vraag- en antwoordsessies met Laura zelf.

Example image

Eenvoudig

Alles wat je leert in de cursus is eenvoudig toe te passen, zodat er ook daadwerkelijk een verandering plaatsvindt. Geen poespas.

Example image

Alle tijd

Volg de cursus op eigen tempo, vanaf een computer of je mobiel. Je houdt een heel jaar lang toegang tot alles. Op je eigen tijd.

Geniet weer van je gezin

Zonder allerlei concessies te doen

Soms lijken er aan de dagen geen eind te komen. Continue strijd, gedoe en gezever. Je Vuurkind werkt zelden mee en heeft nogal de drang om de dienst uit te maken. Misschien heb je al van alles geprobeerd, van speltherapie tot psychologen, van checklists tot trainingen. Je probeert uit man en macht je kind te helpen, te ondersteunen en tot rust te brengen, maar niets helpt blijvend. Om moedeloos van te worden. Deze dagelijkse stress eist uiteindelijk zijn tol. Van je Vuurkind, je gezin en jezelf.

Zonde.


Want het is totaal niet nodig. Vuurkinderen zijn juist de meest bijzondere kinderen die er zijn en als ze lekker in hun vel zitten brengen ze zoveel plezier, wijsheid en liefde in je gezin. Het is van groot belang dat je weet hoe je kind is, wat er achter het gedrag speelt en hoe je jouw gevoelige kind hierbij helpt.

Inmiddels begeleid Vuurkind al meer dan 5 jaar gezinnen met deze drukke, gevoelige kinderen met een sterke wil naar meer rust, verbinding en simpelweg gezelligheid. Al mijn kennis en ervaring is gebundeld in de bewezen succesvolle cursus, speciaal voor Vuurkindouders; Help je Vuurkind. Volledig gericht op jou als Vuurkindouder en geeft je alle handvatten, inzichten en kennis die je nodig hebt om zelf jouw Vuurkind te begeleiden, zonder allerlei concessies te doen en zonder je Vuurkind te veranderen.

Want het zijn juist de eigenschappen van een Vuurkind die hen zo bijzonder maakt en waarmee zij in hun latere leven bergen zullen verzetten.

Tenminste, als jij niet de vlam dooft.

Deze Vuurkind-ouders gingen je voor

'Ik zit pas in week 3 en er is al zoveel anders! Ik snap waarom ze zo boos doet en ik kan hierdoor zelf ook veel beter mijn geduld bewaren. Heel benieuwd naar wat nog volgt, ik kan niet wachten!'

Anouk

Vuurkindmama

'Het gaat zó goed met hem op school! De juffen zien echt een ander jongetje dan in het begin van het jaar.'

Marga

Vuurkindmama

Deze Vuurkind-ouders gingen je voor

'Ik zit pas in week 3 en er is al zoveel anders! Ik snap waarom ze zo boos doet en ik kan hierdoor zelf ook veel beter mijn geduld bewaren. Heel benieuwd naar wat nog volgt, ik kan niet wachten!'

Anouk

Vuurkindmama

'Het gaat zó goed met hem op school! De juffen zien echt een ander jongetje dan in het begin van het jaar.'

Marga

Vuurkindmama

''Het feit dat ik voor mezelf zoveel leer en antwoorden krijg, helpt me alleen al om beter met mijn kind om te gaan.'

Annelies

Vuurkindmama

Geen symptoombestrijding

Leer hoe je jouw Vuurkind écht helpt, niet alleen nu, een leven lang

Een Vuurkind in huis kan behoorlijk intens zijn. Niet alleen voor je Vuurkind, ook voor jou. Daarom is het meer dan belangrijk dat jij de juiste kennis hebt over jouw kind, zodat je achter het gedrag kijkt en je gevoelige kind helpt met wat er werkelijk speelt. Zo realiseer je blijvend rust in huis. Help je Vuurkind is een complete cursus, volledig gericht op Vuurkindgezinnen. Geen losse trainingen, stappenplannen en checklists meer, hier vind je de informatie die écht helpt, niet alleen nu, blijvend.

 • Je leert achter het gedrag van je Vuurkind te kijken, zodat je snapt wat er werkelijk speelt en je je kind gericht helpt.

 • Kinderen spiegelen hun ouders en een Vuurkind net ietsje meer. Met deze cursus help je niet alleen je Vuurkind, je helpt je hele gezin.

 • Geen losse trainingen met uitgekauwde opvoedmethodes, het is een volledige all-you-need-cursus met vernieuwende inzichten en tools, speciaal voor jou als Vuurkindouder.

Kijk achter het gedrag

Zie waar het vandaan komt, verbeter jullie ouder-kindrelatie en breng rust in je gezin

Zorg dat je Vuurkind zich begrepen voelt

Een Vuurkind is door het opvallende gedrag vaak de Sjaak

 • Weet hoe je kind is, waar het gedrag vandaan komt en hoe je jouw kind hierbij helpt, zonder je kind te willen veranderen.

 • Met de juiste kennis over Vuurkinderen voelt jouw kind zich gezien en hoeft het later in het volwassen leven niet op zoek naar zichzelf. Daarbij versterk je jullie ouder-kindrelatie, realiseer je een veilige omgeving en voelt jouw Vuurkind zich vrij om zichzelf te zijn en alles met jou te bespreken. Ook als het later volwassen is.

 • Een onbegrepen Vuurkind zorgt niet alleen voor turbulentie in huis en op school, ook kan het kind hierdoor faalangst en een intense onzekerheid ontwikkelen. Hierdoor zal de boosheid, tegendraadsheid en geldingsdrang alleen maar sterker aanwezig zijn. Met de juiste kennis voorkom je dit en krijg je jouw Vuurkind weer lekker in zijn of haar vel.

Wat als?

Als jouw Vuurkind minder driftbuien heeft?

Als je niet meer de hele dag jouw Vuurkind hoeft aan te spreken?

Als je niet meer uitgeput bent aan het eind van de dag?

Als jouw gezin niet altijd meer om jouw Vuurkind draait?

Als je vol vertrouwen vertelt over wat jouw Vuurkind echt nodig heeft aan buitenstaanders?

Als de band met jouw Vuurkind sterker is dan ooit?

Als jouw Vuurkind zich begrepen voelt?

Als jij je begrepen voelt?

Als je jouw Vuurkind kan helpen op en na school?

Als je Vuurkind het gedrag niet meer uitvergroot hoeft te laten zien?

Als het zelfvertrouwen van jouw Vuurkind groeit?

Als je voortaan snel handelt om je Vuurkind te helpen?

Als je uitkijkt naar tijd samen, omdat het echt weer leuk is?

Als je meer energie over hebt om ook voor jezelf te zorgen?

Als je Vuurkind meer ontspannen is?

Als je merkt dat er echt wederzijds begrip is?

Als je Vuurkind niet meer altijd hoeft te bepalen?

Als je duidelijk je grenzen aan geeft, zonder boos te worden?

Als je niet meer altijd rekening hoeft te houden met je Vuurkind bij alles wat je doet?

Begin vandaag nog

Binnen 3 weken de eerste verandering

Meer rust in je gezin, je Vuurkind en jezelf

Deze Vuurkind-ouders gingen je voor

'Ik ben dankzij Laura mijn zoontje beter gaan begrijpen. Ik vind meer rust in zijn onrust en het lukt me nu veel beter om met zijn drukke momenten om te gaan.'

Anne

Vuurkindmama

'Ik ben al 2 jaar bezig en ik heb nog nergens iets gezien dat alles in één heeft. Ik ben heel blij dat ik heb gekozen om mee te doen.'

Laila

Vuurkindmama

'Ik ben zelf overdag ook rustiger, ook al reageer ik soms nog heftig op situaties ik krijg mezelf eerder rustig daarna alleen al door het programma en ik zit pas in week 4!'

Isa

Vuurkindmama

Je hoeft het niet alleen te doen

Ook al voelt het soms zo, je bent niet de enige met een Vuurkind. Doe gratis mee aan de online vraag- en antwoordsessies met Vuurkind-oprichtster Laura zelf. Hier stel je al je vragen en doen we verdiepende oefeningen. Daarnaast ben je als deelnemer automatisch lid van onze besloten community voor Vuurkindouders en heb je de mogelijkheid om ook met andere ouders te sparren.

Example image

Neem de leiding terug over je gezin en je leven

Een investering waar je een leven lang van profiteert

Nu tijdelijk met 70% korting

Uniek & speciaal voor Vuurkindouders

Een unieke cursus, volledig gericht op jou en jouw Vuurkind. Leer anders kijken naar je Vuurkind en maak alle tools, tricks en methodes eigen om zelf jouw Vuurkind te helpen.

Je leert niet de standaardtechniekjes, een Vuurkind is uniek en heeft ook een unieke benadering nodig. De kennis die je hier vind, vind je nergens anders.

Example image

Geniet meer van je gezin

Pas toe wat je leert in de cursus en ervaar veel meer ruimte. In jou, in je Vuurkind en in je gezin. Je zal merken dat je geduldiger wordt en dat jouw Vuurkind steeds minder de drang heeft om de hoofdrol te spelen en te bepalen.

Dit en meer zorgt ervoor dat jij veel meer geniet van je gezin. Je bent niet ouder geworden om altijd maar moe of chagrijnig te zijn, toch?

Example image

Een zelfverzekerd Vuurkind

Jouw Vuurkind is gevoelig. Misschien hoort je Vuurkind al lange tijd dat hij of zij het nooit goed doet of voelt je Vuurkind zich niet begrepen. Dit zorgt voor een enorme afbraak in het zelfvertrouwen van je kind, met als gevolg dat er geldingsdrang, faalangst, en/of clownesk gedrag ontstaat bij je kind.

Met Help je Vuurkind bouw je het zelfvertrouwen van je Vuurkind op en help je jouw kind weer lekker in zijn of haar vel.

Deze Vuurkind-ouders gingen je voor

'Nooit gedacht dat we in korte tijd zoveel zouden bereiken. Ons Vuurkind is een totaal ander kind. Rustiger, vrolijker en ook in huis is de sfeer flink verbetert, zelfs op school ziet de juf een heel ander kind.'

Tessa

Vuurkindmama

'Ze gaat ZO goed, zit lekker in haar vel, kan zich veel beter uiten en de boze buien zijn er nauwelijks en als ze er zijn weet ik hoe bij te sturen. We hebben echt heel veel gehad aan het programma en vooral aan jouw persoonlijke reacties. Echt heel knap dat je zonder ons echt te kennen precies voelde wat er speelt en hoe dat te doorbreken.'

Mirja

Vuurkindmama

'Ik wil je graag laten weten dat ik echt heel blij ben dat ik vuurkind ben tegen gekomen en de cursus ben gaan doen. Wat een verademing is het zodra je je vuurkind beter snapt en handvatten hebt voor de mindere dagen. Dankjewel daarvoor!'

Kim

Vuurkindmama

Holistisch, natuurlijk helpen

Een Vuurkind is anders

En heeft daarom ook iets anders nodig

 • Geen tijdelijke quick-fixes, ik leer je alles om jouw Vuurkind te helpen, zodat je jouw kind de gehele jeugd ondersteunt en begeleid.

 • Je helpt je Vuurkind op een volledig holistische manier, niet zweverig, maar praktisch, zodat je het geheel aanpakt en verbetert, op een natuurlijke, liefdevolle manier.

 • Je gaat volledig buiten de gebaande paden, een nieuwe visie, die werkt voor Vuurkindgezinnen.

In 12 weken tijd een totale verandering in huis, in je Vuurkind én in jezelf

De meeste deelnemers van Help je Vuurkind merken al vanaf week 3 een verschil. Je leert in het programma hoe je anders kijkt naar het gedrag van jouw Vuurkind, wat de oorzaak is en wat werkt om je Vuurkind te helpen.

Het voelt zo goed als je zelf de kennis in huis hebt om je Vuurkind bij allerlei problemen te begeleiden en te ondersteunen. Het is een investering van tijd en geld, maar het is het dubbel en dwars waard. Dat is wel gebleken.

Deze Vuurkind-ouders gingen je voor

'Het is echt heel verwonderlijk hoeveel ik de afgelopen tijd al heb mogen leren alleen al door jouw cursus te doen om beter om te leren gaan met mijn vuurkindje.. het is alsof ik letterlijk het licht heb gezien. En ik maak hele grote sprongen dus Thx.'

Lisa

Vuurkindmama

'Zijn boosheid/agressie vind ik echt juist minder geworden, dus dat is fijn!'

Nienke

Vuurkindmama

'Na vele andere pogingen om “iets” te doen of veranderen heb ik nu eindelijk echt het idee dat er ook iets blijvend veranderd. Soms besef ik nog niet heel goed dat het allemaal zo anders is thuis. Beetje ongeloof ofzo. Het is tenslotte al jaren niet anders. Maar zo fijn!'

Marleen

Vuurkindmama

+BONUSSEN

Profiteer van unieke bonussen

Je krijgt niet alleen met veel korting toegang tot de bewezen succesvolle cursus Help je Vuurkind, je ontvangt ook toegang tot de populaire training Edelstenen voor Vuurkinderen & de e-books Tips bij Tics & Mooie Momenten met Vuurkinderen. Een totale waarde van €85,-

Complete Vuurkind Cusus - Help je Vuurkind, zonder jezelf te verliezen

Start vandaag met torenhoge korting

Tijdelijk 70% korting

Eenmalig

297,-

Help je Vuurkind, zonder jezelf te verliezen

 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders​

 • Leer achter het gedrag van je kind kijken​

 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag​

 • Zorg voor blijvend rust in huis​

 • Groei samen als gezin​

 • Ontwikkel jezelf verder als ouder en als mens, zodat jouw Vuurkind je minder hoeft te spiegelen

 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura​

 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop​

 • Gebaseerd op 12 weken - je bent er 10-15 minuten per dag mee bezig

 • Je houdt een jaar lang toegang, volg alles op jouw tijd

Ja, ik help mijn kind, blijvend 

Je komt in een veilige betaalomgeving

4 maandtermijnen

80,-

Help je Vuurkind, zonder jezelf te verliezen

 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders

 • Leer achter het gedrag van je kind kijken​

 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag​

 • Zorg voor blijvend rust in huis​

 • Groei samen als gezin​

 • Ontwikkel jezelf verder als ouder en als mens, zodat jouw Vuurkind je minder hoeft te spiegelen

 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura​

 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop​

 • Gebaseerd op 12 weken - je bent er 10-15 minuten per dag mee bezig

 • Je houdt een jaar lang toegang, volg alles op jouw tijd

Ja, ik help mijn kind, blijvend 

Je komt in een veilige betaalomgeving

8 maandtermijnen

44,-

Help je Vuurkind, zonder jezelf te verliezen

 • Dé complete cursus voor Vuurkindouders

 • Leer achter het gedrag van je kind kijken​

 • Help zelf je Vuurkind bij allerlei gedrag​

 • Zorg voor blijvend rust in huis​

 • Groei samen als gezin​

 • Ontwikkel jezelf verder als ouder en als mens, zodat jouw Vuurkind je minder hoeft te spiegelen

 • Incl. Vraag & Antwoordsessies met Laura​

 • Eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of laptop​

 • Gebaseerd op 12 weken - je bent er 10-15 minuten per dag mee bezig

 • Je houdt een jaar lang toegang, volg alles op jouw tijd

Ja, ik help mijn kind, blijvend 

Je komt in een veilige betaalomgeving