De complete gids voor Vuurkindouders – Help je Vuurkind

Als ouder van een gevoelig kind met een sterke wil is het soms overweldigend. De complete cursus voor Vuurkindouders biedt de nodige inzichten en tools om jouw kind te begrijpen en ondersteunen. Kijk achter het gedrag en help je kind bij allerlei strubbelingen.

Je krijgt alle informatie en tools die je nodig hebt om een harmonieuze en stressvrije omgeving te creëren in huis, niet voor even, blijvend.

Investeer in de complete cursus voor Vuurkindouders vandaag en help je gevoelige kind bij het volledig zichzelf zijn, zonder jezelf te verliezen.

Marleen

"Na vele andere pogingen om “iets” te doen of veranderen heb ik nu eindelijk echt het idee dat er ook iets blijvend veranderd. Soms besef ik nog niet heel goed dat het allemaal zo anders is thuis. Beetje ongeloof ofzo. Het is tenslotte al jaren niet anders. Maar zo fijn!"

Kim

"Ik wil je graag laten weten dat ik echt heel blij ben dat ik vuurkind ben tegen gekomen en de cursus ben gaan doen. Wat een verademing is het zodra je je vuurkind beter snapt en handvatten hebt voor de mindere dagen. Dankjewel daarvoor!"

Marianne

"Dank je wel voor de mooie inzichten die je brengt. Ik ben je echt zo dankbaar. Ik heb er vertrouwen in dat we op de goede weg zitten. Eindelijk. Na 4,5 jaar."