DE COMPLETE BASIS VOOR VUURKINDOUDERS

Maak thuis het verschil

Start vandaag nog met extra veel korting

Met deze bundel maak je thuis binnen no time het verschil. Speciaal voor ouders van gevoelige, driftige, eigenwijze kinderen met een sterke wil die hun kind op een natuurlijke, holistische en liefdevolle manier willen helpen. Alleen hier met extra korting.

Example image

Complete Basis

Alles wat je nodig hebt voor jouw gezin. Help bij woede, slecht slapen, overprikkeling, angsten en veel meer.

Example image

Simpel+ extra lang toegang

Geen hogere wiskunde, we leggen je eenvoudig uit wat werkt voor Vuurkinderen. Te volgen op eigen tempo via je mobiel of computer.

Example image

Ontspannen Opvoeden

Niet meer met je handen in het haar en dagen vol stress en ruzies, help je gevoelige kind op een liefdevolle, heldere manier.

Example image

Al je vragen beantwoord

Al je vragen beantwoord Vuurkind-specialist Laura Frauenfelder persoonlijk in de besloten leeromgeving.

Vuurkind Bundel

Sommige Vuurkinderen lijken wel losgeslagen projectielen​

Soms weet je niet meer waar je moet beginnen en zit je met je handen in het haar

Aan het eind van je Latijn elke dag, omdat de hele dag om je Vuurkind draait? Het kan anders. Met de Vuurkind Bundel heb jij direct de meest populaire trainingen van Vuurkind in handen, zodat je weet hoe je jouw Vuurkind helpt bij o.a. overprikkeling, tegendraadsheid, driftbuien, slecht slapen, angsten, tics en veel meer. Met deze kennis ben jij veel meer ontspannen, heb je meer tijd voor jezelf en komt je gezin tot rust. Alle trainingen zijn specifiek voor ouders van Vuurkinderen (gevoelig, eigenwijs, veel energie, grote emoties en een sterke wil).

"Ik had de masterclass al gevolgd en nu de bundel erbij is een fantastische aanvulling. Het is zo'n opluchting om te voelen en te weten: Dit is het! Geen adhd, geen andere stempel, ons kind is gewoon een Vuurkind en we kunnen hierin dingen doen om hem te helpen. Er is ook veel meer rust in huis. Heel dankbaar hiervoor!"

Kim - Vuurkindmama

Versterk jullie connectie en breng de sfeer terug in huis

Voor gezinnen met Vuurkinderen

Als ouder van een Vuurkind kom je voor nogal wat uitdagingen te staan, ze weten het altijd beter, vinden het lastig om te luisteren en doen er alles aan om hun wil door te drukken. Daarnaast zijn Vuurkinderen zo gevoelig dat ze regelmatig overprikkelt thuiskomen of al hun emoties in een driftbui of hevige huilbui eruit gooien.

Soms lijkt het of je je Vuurkind er niet bij kan helpen en sta je voor je gevoel aan de zijlijn. Terwijl je van alles probeert. Niets is frustrerender dan van alles uit de kast halen en erachter komen dat helemaal niks helpt.

Met deze unieke bundel, speciaal voor Vuurkindouders heb je wel alle tools in handen om je Vuurkind écht te helpen. Je krijgt niet alleen meer vertrouwen in je eigen ouderschap, ook je Vuurkind voelt zich meer begrepen en gezien, hierdoor bouw je het zelfvertrouwen van je kind op. En dat is hoognodig in een wereld waar een Vuurkind het bijna nooit goed kan doen..

Vuurkind Bundel

Dit ontdek je in de Vuurkind Bundel

De 1e veranderingen al binnen 1 dag

Met de meer dan complete Vuurkind Bundel beschik jij over een complete basis om je Vuurkind liefdevol, natuurlijk en duidelijk te helpen bij allerlei gedrag.

 • Alles over aromatherapie en hoe je jouw Vuurkind op een natuurlijke manier helpt

 • De succesvolle methode om liefdevol grenzen te stellen bij Vuurkinderen, zonder strijd, dreigen of ruzie​

 • Hoe je in 5 minuten zorgt voor ontspannen avonden, zodat je ook zelf van je avond geniet​

 • Wat tics zijn, hoe je ze vermindert bij je Vuurkind én hoe je er zelf mee om gaat​

 • 5 tips die je helpen beter met je Vuurkind om te gaan, zodat je jouw Vuurkind beter begrijpt en minder last hebt van frustraties​

 • Hoe je de mooiste herinneringen met je Vuurkind samen maakt en je elkaar beter leert kennen, zo versterk je jullie relatie​

 • Meer vertrouwen in je eigen ouderschap, door de Vuurkind Bundel weet jij wat wel en niet werkt voor jouw Vuurkind​

 • Hoe je de kennis, speciaal voor Vuurkinderen, praktisch en concreet inzet bij jou thuis, zodat er eindelijk meer rust in huis is​

 • Stel al je vragen aan Laura Frauenfelder - oprichtster Vuurkind

Alles wat je nodig hebt om je Vuurkind liefdevol te helpen bij allerlei gedrag

Vuurkind Bundel

Begin vandaag nog en maak het verschil voor jouw kind en je gezin. Je krijgt toegang tot de bestseller trainingen van Vuurkind die al honderden gezinnen hebben geholpen naar meer begrip, meer rust, meer verbinding en een hele hoop minder frustratie. De trainingen zijn praktisch uitgelegd en direct toepasbaar, eenvoudig te volgen vanaf je mobiel of een computer, op jouw tijd. Je houdt een jaar lang toegang.

Laura Frauenfelder - Oprichtster Vuurkind

Naar een kind kijken is heel iets anders dan een kind zien

Vuurkind is opgericht uit liefde voor drukke, onbegrepen kinderen en hun ouders.

Oprichtster Laura Frauenfelder zat ooit zelf ook met haar handen in het haar. Alles wat ze probeerde hielp niet en ze raakte steeds verder van zichzelf verwijderd, elke dag was een opgave en echt genieten van het moederschap was er niet bij.

Sinds 2018 houdt Laura zich bezig met de theorie van Hippocrates, waarbij de mens in 4 types in te delen is. Deze theorie is zoveel verder ontwikkeld en Vuurkind biedt nu de juiste handvatten om kinderen écht te helpen. Niet even. Blijvend.

Inmiddels heeft Vuurkind al duizenden gezinnen geholpen naar rust, meer begrip voor hun kind en weer plezier in het gezin.

 • Juist doordat Laura ooit zelf in de situatie zat waarin ze van alles probeerde om haar kind te helpen bij boze buien, angsten en overprikkeling, weet ze hoe machteloos het kan voelen. Hier hebben we dan ook totaal geen oordeel over jou, jouw ouderschap of jouw kind.

 • Laura is fel tegenstander van medicatie voor kinderen en kijkt anders naar gedrag. Maar we begrijpen ook dat een kind wel geholpen mag worden bij intens gedrag en grote emoties, gelukkig kan dat zonder medicatie en met natuurlijke hulpmiddelen.

 • We kijken met liefde naar jou en naar jouw Vuurkind. We zien hoeveel je om je kind geeft en dat jouw kind lang niet altijd begrepen wordt. Daarom zijn alle trainingen van Vuurkind ontwikkelt uit liefde voor het Vuurkind.

 • Standaard opvoedmethodes werken niet voor Vuurkinderen, hier ga je buiten de gebaande paden en ontdek je wat wel werkt.

 • Alles wat je ontdekt in de trainingen van Vuurkind komen voort uit gedegen opleidingen, ervaring met duizenden gezinnen die Vuurkind vanaf 2018 mag begeleiden en jarenlange ervaring als alleenstaande Vuurkindmama.

Laura Frauenfelder - Oprichtster Vuurkind

Dit vinden andere Vuurkindouders van de trainingen​

Reviews

Ik had de masterclass al gevolgd en nu de bundel erbij is een fantastische aanvulling. Het is zo'n opluchting om te voelen en weten: dit is het! Geen autisme, geen adhd, geen andere stempel.. mijn kind is gewoon een Vuurkind en we kunnen hierin dingen doen om hem te helpen. Er is ook veel meer rust in huis. Heel dankbaar hiervoor!

Kim

Vuurkind-mama

Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt.


Nienke

Vuurkind-mama

Ik dacht eerst bij mezelf dit gaat nooit werken.. Ik had geen gelijk. Mijn zoontje weet nu wanneer hij moet stoppen. Sinds ik de methode van Laura inzet heb ik geen strijd meer hoeven voeren met hem, ik wou dat ik dit veel eerder wist!

Marga

Vuurkind-mama

Dit zit allemaal in de Vuurkind Bundel

De complete basis voor Vuurkindouders die hun kind op een natuurlijke, liefdevolle manier willen helpen

Grenzen Stellen voor Vuurkinderen

Nee zeggen, zonder gedoe

t.w.v. €47,-

Bestseller

 • Jij leert omgaan met niet luisteren, zodat je zelf rustiger blijft en niet meer uit je slof schiet

 • Je Vuurkind leert wat écht niet kan, zo hoef jij niet steeds over hetzelfde te waarschuwen

 • Geen last meer van schuldgevoel, omdat je uit emotie een veel te hoge straf hebt gegeven​

Weg met het weerwoord. Jij leert jouw kind wanneer genoeg echt genoeg voor jou is​

Verbeter de relatie met je Vuurkind, omdat je niet meer onnodig boos wordt​

Rust in de tent, jouw draak voelt niet meer de noodzaak om steeds jouw grenzen op te zoeken​

Reguliere methodes uit de bekende opvoedboekjes werken niet voor Vuurkinderen. Deze methode is speciaal voor deze bijzondere druktemakers

Meer tijd voor leuke dingen, niet meer urenlang discussieren en belanden in weerwoordwedstrijden​

Ontdek hoe je jouw Vuurkind helpt naar je te luisteren zonder dreigen, machtsvertoon, strijd, ruzie of gedoe

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Natuurlijke hulp voor jouw Vuurkind​

t.w.v. €129,-

 • Aromatherapie werkt bijzonder goed bij Vuurkinderen, bij allerlei gedrag en emoties. Dus ook als je kind last heeft van emotionele uitbarstingen en snel heel boos of heel verdrietig is.

 • Alles wat je moet weten om gebruik te maken van de bijzondere werking van etherische oliën voor Vuurkinderen​

 • Leer welke oliën het beste werken voor Vuurkinderen en zet ze veilig in​

Kom erachter hoe aromatherapie werkt om jouw Vuurkind te helpen bij overprikkeling, driftbuien, volle hoofdjes, angsten, slecht slapen en nog veel meer​

Herken de zin en onzin van merken van etherische oliën, zodat je het juiste merk kiest dat ook daadwerkelijk werkt, scheelt je een hoop geld​

Meer rust in huis, minder frustratie en geruzie, zonder veel moeite te doen. Leer gebruik te maken van de eeuwenoude bewezen werkende magie van geuren​

Jouw Vuurkind is ook niet blij als het zich verdrietig, overprikkeld of boos voelt. Met aromatherapie biedt jij een subtiele helpende hand en komt je kind weer tot rust​

Maak gebruik van de bewezen succesvolle werking van etherische oliën en leer exact hoe dit werkt voor jouw Vuurkind​

Sneller Slapen voor Vuurkinderen

Ontspannen avonden in 5 minuten

t.w.v. €37,-

Example image
 • Help je Vuurkind prikkels loslaten aan het eind van de dag, zodat je kind makkelijker in slaap valt​​

 • Zorg voor een positief moment voor het slapen en versterk jullie relatie

 • Niet meer 10 keer terug naar de kamer van je Vuurkind, want je kind valt heerlijk, ontspannen in slaap

Binnen no time heb je deze eenvoudige 5-minuten voetmassage onder de knie

Zelf ben je ook meer ontspannen, geniet weer van relaxte avondjes voor jezelf

Ontdek hoe energieoverdracht werkt en zorg ervoor dat je Vuurkind niet jouw uitgeputte gevoel oppakt en jij niet het rusteloze gevoel van je Vuurkind

Inclusief stappenplan, instructievideo en do's & dont's. Ook als je nog nooit hebt gemasseerd heb je deze effectieve 5 minuten voetmassage binnen no time onder de knie.​

Kom erachter hoe je omgaat met je Vuurkind als het ab-so-luut niet gemasseerd wil worden

Omgaan met Vuurkinderen - 5 tips

Vanaf vandaag nog meer rust in huis

t.w.v. €17,-

Example image
 • Concrete en direct toepasbare tips, waarmee je vandaag nog meer rust in huis realiseert

 • Unieke tips, speciaal voor Vuurkindouders

 • Minder last van frustratie, je begrijpt je kind beter​

Jouw Vuurkind voelt zich meer begrepen en gezien

Eenvoudig inzetbaar, zonder poespas​​

Mooie Momenten met Vuurkinderen

Maak samen herinneringen​

t.w.v. €17,-

Example image
 • Verbeter de relatie met je Vuurkind​

 • Zorg voor gezellige momenten samen, zodat je weer geniet van je gezin

 • Leer je Vuurkind beter kennen

Realiseer de leukste herinneringen voor later, simpel en zonder gedoe​

Versterk de connectie en ontdek spelenderwijs wat er speelt in dat knappe koppie van je Vuurkind​​

Tips bij Tics voor Vuurkinderen

Help bij tics

t.w.v. €11,-

 • Ontdek waarom juist Vuurkinderen gevoelig zijn voor tics

 • Help je Vuurkind de tics te verminderen

 • Zorg voor meer ontspanning bij jouw Vuurkind, zodat het lekkerder in zijn of haar vel zit

Erger je je aan de tics? Leer hoe je hiermee omgaat, zodat je zelf ook minder overprikkeld raakt

Example image

+gratis advies

Al je vragen beantwoord

Met de Vuurkind Bundel heb jij toegang tot de besloten Vuurkind community. Hier stel je al je vragen over jouw Vuurkind en/of jouw ouderschap aan oprichtster Laura Frauenfelder - specialist in Vuurkinderen. Je krijgt snel antwoord, wat jouw vraag ook is.

De methode van Grenzen Stellen was pittig in het begin, maar maakt nu zo'n enorm verschil. Het werkt echt. Wij hoeven niet meer boos te worden en ons Vuurkind weet wanneer het genoeg is.


Loana

Vuurkind-mama

Na een aantal keer waarschuwen werd ik dan vaak toch boos, stem verheffen hielp dan wel tijdelijk. Met de cursus grenzen stellen hebben wij de andere tactiek toegepast en dat lijkt veel beter te werken.


René

Vuurkind-papa

Ik wilde hem heel graag meer ondersteunen in de mooie ontwikkeling die hij nu doormaakt met ons en zag in aromatherapie en de massage (lichamelijk) een mooi nieuw ‘onderzoekje’ tussen ons. Hij vindt beide helemaal geweldig en is oprecht nog meer ontspannen, lacht veel, slaapt beter en zegt ook blij te zijn.

Eva

Vuurkind-mama

Alleen nu extra korting

De Vuurkind Bundel is een all-in complete basis voor Vuurkindouders die hun gevoelige, drukke kind op

een liefdevolle, heldere manier willen helpen en

begeleiden. De bundel is nu tijdelijk verkrijgbaar met een flinke korting.

Example image

Overtuigd? Start vandaag, voor je Vuurkind, je gezin en jezelf

De extra korting is tijdelijk. Je ontvangt alles uit de Vuurkind Bundel en krijgt toegang tot de besloten community voor Vuurkindouders waar je al je vragen stelt aan Vuurkind-oprichtster Laura Frauenfelder.

Tijdelijk van €377,- voor slechts €137,-

Betaling in termijnen mogelijk