Holistische, natuurlijke hulp

Rust in huis door geur

Zet de oudste therapie veilig en effectief in bij jouw Vuurkind

Etherische oliën hebben een bijzonder goede werking op Vuurkinderen, tenminste als je ze veilig en effectief inzet. Help je Vuurkind op een natuurlijke manier bij o.a. overprikkeling, boze buien, slecht slapen, verhuizingen, veranderingen, angsten, bedplassen en meer.

Example image

Natuurlijke ondersteuning

Geen medicatie, maar leer gebruik te maken van de helende werking van geuren en help jouw Vuurkind op een holistische, subtiele manier.

Example image

Simpel+ extra lang toegang

De training is eenvoudig te volgen en zeer uitgebreid met o.a. recepten en talloze toepassingen. Incl. naslagwerk

Example image

Veiligheid voorop

Maak veilig gebruik van etherische oliën. Alhoewel natuurlijk, het is belangrijk je te verdiepen in de veiligheidsvoorschriften.

Example image

Ontspannen opvoeden

Weet welke olie je op welke manier inzet bij allerlei gedrag van jouw Vuurkind. Niet meer eindeloos proberen, je weet wat werkt.

Help je Vuurkind op natuurlijke wijze

Stop overprikkeling, driftbuien, slecht slapen, angsten en meer met de helende werking van aromatherapie, speciaal voor Vuurkinderen

  • Aromatherapie werkt bijzonder goed bij Vuurkinderen, bij allerlei gedrag en emoties. Dus ook als je kind last heeft van emotionele uitbarstingen en snel heel boos of heel verdrietig is.

  • Alles wat je moet weten om gebruik te maken van de bijzondere werking van etherische oliën voor Vuurkinderen​

  • Leer welke oliën het beste werken voor Vuurkinderen en zet ze veilig in​

  • Kom erachter hoe aromatherapie werkt om jouw Vuurkind te helpen bij overprikkeling, driftbuien, volle hoofdjes, angsten, slecht slapen en nog veel meer​

  • Herken de zin en onzin van merken van etherische oliën, zodat je het juiste merk kiest dat ook daadwerkelijk werkt, scheelt je een hoop geld​

Vuurkinderen zijn gevoelig en daarom heel goed te helpen met aromatherapie

Vuurkinderen zijn supergevoelig voor allerlei prikkels. Aan de ene kant willen ze juist die prikkels en aan de andere kant hebben ze moeite om al die prikkels tegelijk te verwerken. Niets doen met prikkels kan leiden tot driftbuien, emotionele uitbarstingen, slecht slapen, tics en meer. Aromatherapie levert een grote bijdrage in de prikkelverwerking bij Vuurkinderen.

Aan het eind van de dag zitten de hoofdjes van Vuurkinderen vaak nog vol met allerlei gedachten, met aromatherapie help je dat mooie hoofdje leeg te maken, zodat je Vuurkind een betere nachtrust heeft.

Vuurkinderen zijn vaak boos, soms door onrecht, soms omdat ze zich niet begrepen voelen. Met de juiste etherische olie help je jouw Vuurkind woede los te laten.

Spanning en stress zijn veel voorkomend bij Vuurkinderen. Door olie op de juiste manier in te zetten help je jouw kind diep ontspannen.

Een Vuurkind dat hoog in emotie zit is meestal niet voor rede vatbaar en kan ineens exploderen. Met aromatherapie help je jouw Vuurkind emoties los te laten en te reguleren.


Zijn er grote veranderingen op komst? Zoals een verhuizing of een (nieuwe) school, dan is etherische olie een uitstekend middel om je Vuurkind helpen de spanning die bij die veranderingen komt te verminderen.

Doordat ze zo hooggevoelig zijn staan Vuurkinderen open voor allerlei energieën. Etherische oliën helpen de energie te beschermen en te ontdoen van negativiteit. Ook helpt de juiste olie als je Vuurkind 'spoken' ziet.

Ik hoor vaak dat Vuurkinderen uit school soms niet voor rede vatbaar zijn of volledig gespannen zijn. Door aromatherapie in te zetten help je jouw Vuurkind voor, tijdens en na school.

Een Vuurkind dat veel denkt heeft ook vaak veel zorgen. Met etherische olie laat je jouw kind weer kind voelen, zorgeloos en vrij.


Bange Vuurkinderen zijn ook ontzettend gebaat bij aromatherapie, maak bijvoorbeeld een monsterspray om samen ervoor te zorgen dat de slaapkamer van je Vuurkind veilig voelt.

Natuurlijke hulp, zonder bijwerkingen

Aromatherapie is één van de alleroudste therapieën, niet voor niets dat er nog steeds veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Het werkt fantastisch!

Tenminste, als je weet wat je doet en je etherische oliën veilig en effectief inzet bij jouw gevoelige kind.

Met de complete training Aromatherapie voor Vuurkinderen weet jij straks alles over oliën en hoe je inzet om jouw Vuurkind (en jezelf) te ondersteunen.

Uniek & speciaal voor Vuurkinderen

Er zijn vele aromatherapie trainingen te vinden. Belangrijk, want er zijn best wat veiligheidsvoorschriften waaraan je je dient te houden.

Deze bestseller training van Vuurkind is speciaal gericht op jou als ouder van een Vuurkind, zodat je jouw gevoelige kind gericht helpt met de juiste geuren en toepassingen.

Als Vuurkindmama weet ik maar al te goed dat Vuurkinderen niet altijd zin hebben om mee te werken, daarom leg ik je in de training ook uit wat je kan doen als dit ook bij jouw vurige stuiterbal aan de hand is.

Blijvend helpen met de juiste geuren

Na de training download je het naslagwerk, waarin je precies leest welke olie je op welke manier inzet bij welk gedrag. Zo hoef je niet zelf te zoeken en weet je snel hoe je je kind helpt na bijvoorbeeld een drukke schooldag, heftige gebeurtenis, verdriet, overprikkeling, boosheid, een verhuizing en meer.

Geniet meer van je gezin

De etherische oliën hebben niet alleen een positieve werking op je Vuurkind, ook op de rest van het gezin.

De rust die ontstaat door de juiste olie te gebruiken, brengt een nieuwe sfeer van harmonie in huis. Daarbij, omdat jij je verdiept in hoe je jouw kind kan helpen en je kind ook meeneemt in het proces van ontdekken, geef je een groot stuk waardering mee aan jouw eigenwijzige, bijzondere kind.

Dit vinden andere Vuurkindouders van Aromatherapie voor Vuurkinderen

Reviews

'Ik had nog nooit iets gedaan met aromatherapie, Laura gaf aan dat het mijn zoontje heel goed zou helpen. En ze had gelijk! Mijn zoontje is kalmer, vrolijker en zelfs het bedplassen is gestopt.'

Nienke

Vuurkind-mama

'De informatie over aromatherapie is eenvoudig te volgen en heeft zoveel handvatten gegeven. Ik weet nu wat ik moet doen als mijn dochter weer eens vol spanning uit school komt of als ze bang is in het donker. Ook haar 'buien' duren niet meer zo lang. Ik zou het elke Vuurkindouder aanraden.'

Malou

Vuurkind-mama

Aromatherapie voor Vuurkinderen

Geuren helpen Vuurkinderen

  • Meer rust in huis, minder frustratie en geruzie, zonder veel moeite te doen. Leer gebruik te maken van de eeuwenoude bewezen werkende magie van geuren​

  • Duidelijke uitleg welke olie je inzet bij welk gedrag, zo hoef je niet eindeloos op Google te zoeken, je weet het al​

  • Jouw Vuurkind is ook niet blij als het zich verdrietig, overprikkeld of boos voelt. Met aromatherapie biedt jij een subtiele helpende hand en komt je kind weer tot rust​

  • Maak gebruik van de bewezen succesvolle werking van etherische oliën en leer exact hoe dit werkt voor jouw Vuurkind​

  • Deze training is jouw nieuwe guide in de wereld van natuurlijke, holistische hulpmiddelen

Aromatherapie zet ik altijd in, bij elk gezin dat ik begeleid

Er is niets dat zo goed werkt voor Vuurkinderen als aromatherapie. Al sinds de start van Vuurkind, 2018, help ik elk gezin dat ik persoonlijk begeleid met etherische oliën.

Sinds enkele jaren is mijn kennis over deze ontzettend goed helpende therapeut gebundeld in de training Aromatherapie voor Vuurkinderen. Inmiddels heb ik al veel gezinnen mogen helpen met de helende krachten van etherische oliën.

Er staat een hoop onzin op internet over etherische oliën, daarom leer jij in de training precies wat wel en niet waar is en waar je op moet letten als je een etherische olie koopt, tenminste, als je wil dat het ook daadwerkelijk helpt.

Example image

Dit vinden andere Vuurkindouders van Aromatherapie voor Vuurkinderen

Reviews

'Soms vraagt mijn zoon zelf om het lekkere geurtje als we het per ongeluk vergeten zijn. Het lijkt er wel op dat hij sinds we het gebruiken minder vaak uit bed komt. Laatst een voetenbadje met olie gemaakt en daar werd hij ook vrijwel meteen rustig van.'

Ilona

Vuurkind-mama

'Ik wilde hem heel graag meer ondersteunen in de mooie ontwikkeling die hij nu doormaakt met ons en zag in aromatherapie en de massage (lichamelijk) een mooi nieuw ‘onderzoekje’ tussen ons. Hij vindt beide helemaal geweldig en is oprecht nog meer ontspannen, lacht veel, slaapt beter en zegt ook blij te zijn.'

Eva

Vuurkind-mama

Overtuigd? Start vandaag, voor je Vuurkind, je gezin en jezelf met maar liefst 60% korting

Complete online training voor ouders van Vuurkinderen die hun kind willen helpen bij overprikkeling, woede, angsten, stress, spanningen, slecht slapen, veranderingen en meer.

Nu tijdelijk met 60% korting voor slechts €57,-